+40 775 505 863
comercial@cbydesign.ro
+40 775 505 863

Despre Noi

Despre Noi

CBYdesign este o agenție de design care se concentrează pe calitate, inovare și viteză. Am folosit tehnologia pentru a aduce rezultate pentru a crește afacerile clienților noștri. Ne mândrim cu o mare etică a muncii, integritate și rezultate finale.

Filozofia companiei noastre este de a crea tipul de site pe care majoritatea companiilor îl doresc: ușor de găsit, elegant și atrăgător, încărcare rapidă, reactiv mobil și ușor de utilizat.

Oferim clienților noștri un control complet asupra site-ului lor fără un preț ridicol, iar echipa prietenoasă oferă expertiza chiar și după ce site-ul dvs. Web este live.

WEB DESIGN

Cu designerii noștri, recunoaștem faptul că utilizabilitatea, funcționalitatea și vizualizarea sunt trei dintre cei mai importanți factori atunci când proiectăm interfețe sau site-uri Web. Folosind această strategie, lucrăm împreună cu dvs. pentru a ne asigura că mesajele dvs. și obiectivele de marketing sunt realizate cu desenele create.

DEZVOLTARE WEB

CBYdesign are o vastă experiență în crearea de aplicații mobile de înaltă performanță, pline de caracteristici, pentru toate platformele mobile majore, inclusiv iOS, Android, BlackBerry OS și Windows Mobile. Dezvoltatorii de aplicații mobile din CBYdesign pot crea aplicația potrivită care să satisfacă nevoile.

proiecte pe care le-am realizat

Construim  punți în tehnologia web pentru a conecta obiectivul clientului la realitate

VEZI PORTOFOLIU